VVS

VVS med nya metoder och genuin kunskap

RSA VVS är din självklara kontakt inom allt som gäller värme, vatten och sanitet.

Detta vare sig det handlar om kompletta entreprenader, stambyten eller mindre serviceuppdrag. Genom oss får du arbetet utfört med kompetens, erfarenhet och moderna lösningar som både är effektiva och säkra, oavsett uppdragets art och storlek. Vi är tillräckligt stora för att åta oss omfattande och krävande uppdrag men värnar samtidigt om den personliga kontakten och högsta servicegrad.

Vi kan allt inom VVS

RSA VVS har unik kompetens genom en personalsammansättning med verkligt erfarna och auktoriserade hantverkare. Det innebär att vi erbjuder den senaste tekniken, utvalda produkter och moderna lösningar, grundade på gedigen erfarenhet inom alla våra kompetensområden. Det är en trygghet för dig som kund, både när det gäller genomförande och ekonomi. Vi hjälper dig med stora som små projekt, såsom:

  • Service
  • Entreprenad
  • Projektering

Våra kunder

Vi åtar oss alla typer av uppdrag: planering, projektering och genomförande när det gäller byggnation, renovering, stambyten och reparationer. Våra referenser är nöjda uppdragsgivare i hela Skåne. Vi utför både installation och underhåll på komplexa VVS–system till industrikunder och fastighetsbolag där kunskap, driftsäkerhet och snabbhet är ett måste. Vi lyssnar in dina krav och strävar efter att vara en god samarbetspartner på lång sikt. I många år har vi byggt upp kunskapen och förståelsen vad det innebär att vara bra partner till fastighets- och industrikunder liksom bostadsrättsföreningar och ramavtalskunder. 


Sänk dina uppvärmningskostnader – vi installerar värmepumpar med låg energiförbrukning

Vi installerar den värmepump som passar din fastighet och plånbok

Genom att satsa på en värmepump gör du en besparing för både miljön och din egen kostnad. Vi samarbetar med Vaillant värmepumpar, som är speciellt framtagna för våra nordiska förhållanden. De håller en beprövat hög kvalitet och håller låg ljudnivå. Kontakta oss idag så kommer vi hem till dig för en presentation. 

Därför ska du välja värmepump:

  • Besparing från dag 1 – sänker kostnaderna för nästan alla hushåll
  • Enkel drift och lågt underhåll
  • Flexibelt – välj själv elleverantör eller producera el själv med solceller
  • Låg miljöpåverkan

Vi hjälper dig hitta och installera rätt värmepump för dina behov.


Kontakta oss för offert eller besök:

Växel: 010-209 30 50 E-post: info@rsa-vvs.se


Våra verksamheter inom RSA-gruppen: